1. Home
  2. Doctors
  3. Весела Димитрова

“Весела Димитрова” Locations

No Available Locations.

About “Весела Димитрова”

Като дете обожавах да решавам задачи и загадки. Една от загадките беше да наблюдавам хората и да виждам техните проблеми. Наблюдавах как говорят, как се държат с другите, как се отнасят към себе си. Например: детето, което биеше другите деца и им взимаше парите; детето, което пушеше тайно от родителите си; детето, което заекваше. И в къщи като се прибирах отварях книгата по детска психология и прочитах на какво може да се дължи проблема. Например, детето което заекваше или имаше проблем между родителите му, или беше претърпяло травма, или подражаваше на някои. Детето, което биеше другите деца, или го бият у дома, или майка му и баща му имат проблеми или има по-малко братче или сестриче. Детето, което пушеше отново проблеми в семейството. След това разследвах какъв в действителност е точния проблем при тях и се чудих как да помогна. Там в книгата не пишеше и нямаше точна рецепта. Като пораснах продължих да наблюдавам хората и да се чудя какво да направя за тях. Търсих вълшебната пръчица. Изчетох много книги по психология, по астрология, по номерология, дори за магии и какво ли не, но там нямаше какво да кажа или направя за тези хора, за да си решат проблема. Исках да реша на всички хора проблемите.

Завърших икономика и започнах работа като административен секретар, финансов сътрудник, мениджър продажби и стигнах до мениджър на Югоизточна България. Но отново нещо ми липсваше и не ми даваше мира.

Така се записах се да уча и психология. Мислих си, че там ще ми дадат рецептата или магическата пръчицата. Отново нямах решение. Хората и проблемите си бяха там, но точна рецепта не. Мислих си, че и те не разбират явно и ще търся другаде решение. Изкарах курсове по НЛП, по Арт терапия, по Интегрални констелации, ТЕС, но пак не открих начина.

Докато накрая не разбрах, че всъщност дори може би хората не осъзнават, че имат проблем. И че всичко само аз си го мисля. И единственият начин за решение и за помощ е човек да разбере сам, че има нещо, след това да намери специалист който да му помогне, да намерят причината на проблема и накрая да се извадят ресурсите от човека за разрешаването му. Всичко останало са просто приказки. И така с натрупаните знания и опит аз станах такъв човек. Човек, които може да помогне на останалите хора да намерят причините за осъзнатия си проблем и след това с наличните им ресурси да го решат.

Така със всичките знания и опит започнах работа като мениджър в голяма международна фирма, отделно провеждах консултации и водих обучения на учители за придобиване на компетентност. Сега в този момент се гледаме и се учим с най-голямото съкровище вече на 6 месеца, моя син и провеждам по малко консултации и обучения.

Vesela V. Dimitrova

FB: https://www.facebook.com/vesela.dimitrova.921

Mobile: +359 887 389 236

Offered Services


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/happydoc/public_html/wp-content/themes/doctreat/directory/front-end/templates/doctors/single/services.php on line 28
Психотерапевт 1 Services

Specializations

“Весела Димитрова” Answers

Articles

Why do doctors underdiagnose these 3 conditions in women?
Весела Димитрова Весела Димитрова
  • Share Profile: