1. Home
  2. Doctors
  3. Жоржета Симеонова

“Жоржета Симеонова” Locations

No Available Locations.

About “Жоржета Симеонова”

Притежавам магистърска степен по приложна психология и се обучавам в психотерапевтичната модалност Позитивна психотерапия в Дружество по позитивна психотерапия в България, част от WAPP (World Association for Positive and Transcultural Psychotherapy), както и в CPPP (Certificate of Positive Psychology Practitioner) в School of Positive Transformation. Интересите ми са насочени към психичното благополучие (щастие и удоволетвореност от живота) и как да ги постигнем с методите на позитивната психология – създаване на позитивни емоции, свързване със силите на характера, потокови преживявания и ангажираност, резилианс и посттравматичен растеж, позитивни взаимоотношения, пълноосъзнатост, позитивно образование, позитивни организации, намиране на цел и смисъл.
При психотерапевтичните сесии използвам метода позитивна психотерапия, разработен от Носрат Песешкиан и работя под супервизия.
В рамките на школата по позитивна психотерапия се обучавам и в метода Приказкотерапия. Притежавам познания по Транзакционен анализ – изключително интересен метод, приложим на ниво личност, семейство и организации.

0887530383
facebook.com/dozaastro
instagram.com/astrodoza
Skype – AstroDoza
Viber – 0887530383
astrodoza@gmail.com
astrodoza.com

 

Offered Services


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/happydoc/public_html/wp-content/themes/doctreat/directory/front-end/templates/doctors/single/services.php on line 28
Психотерапевт 1 Services

Specializations

“Жоржета Симеонова” Answers

Articles

Why do female bonobos have more sex than with males?
Жоржета Симеонова Жоржета Симеонова
  • Share Profile: