1. Home
  2. Doctors
  3. Петя Петрова

“Петя Петрова” Locations

No Available Locations.

About “Петя Петрова”

Казвам се Петя Петрова, магистър по психология, специализирам психотерапия и психоанализа. Работя в собствена психотерапевтична практика и допринасям като национален консултант за работата на УНИЦЕФ България в областта превенция на насилието.

Пряко свързан с настоящата задача и целите на платформата е опитът ми като психолог в Специализираната педиатрична болница „Проф. д-р Иван Митев“, както и неонатологично отделение на 1 МБАЛ, София. В тази роля съм придружавала пациенти, родители и лекари в сблъсъка им с болестта – от съобщаване и приемане на тежка диагноза, трудности на общуването с пациенти и съпротиви към лечението до подкрепа при загуба на пациент. Водила съм групи за психологическа рефлексия и подкрепа с лекарите от отделенията. В рамките на този опит се срещнах и работих с дилемите, трудностите, тежкото емоционално натоварване и стрес в тази професия, благодарение на лекарите и сестрите, които ми се довериха. 

Дълго време преди това съм работила с тежки случаи на деца и семейства в риск, както и консултиране и терапия с възрастни в специализиран терапевтичен център, което включва и кризисна интервенция при случаи на непосредствен риск за живота и здравето. Имам специализирано обучение и двугодишен опит с телефонно консултиране на Националната телефонна линия деца.

Член съм на: 

Българската асоциация по психотерапия

Българското общество за лаканианска психоанализа,

Научен борд и Консултативен съвет към Фондация „Нашите недоносени деца“

Контакти: 

Телефон: (+359) 895 706763 (консултация може да се проведе през Вайбър и други приложения)

Имейл: contact@petrova-psychologist.com

Уеб-сайт: www.petrova-psychologist.com

Време за провеждане на консултации – гъвкаво, по договаряне след запитване по телефона/Вайбър или по имейл.

 

Offered Services


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/happydoc/public_html/wp-content/themes/doctreat/directory/front-end/templates/doctors/single/services.php on line 28
Психолог 1 Services

Specializations

“Петя Петрова” Answers

Articles

No Articl posted yet.
  • Share Profile: