1. Home
  2. Doctors
  3. Христо Кавалски

“Христо Кавалски” Locations

No Available Locations.

About “Христо Кавалски”

Моето призвание е да помагам на хората. Правя го с желание и вдъхновение. Умея да предразполагам потърсилите ме за помощ. Реших да предлагам иновативната услуга у нас – консултации и психотерапия по Интернет – станах така наречения Онлайн Психолог. По този начин улесних клиентите си да се свързват с мен. Така днес помагам на хора, които се намират в чужбина и нямат възможност да поговорят със специалист на своя собствен език.
Завършил съм магистърска програма по психология във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Велико Търново. Имам сключен договор за извършване на психологични изследвания на кандидат шофьори и на такива, които са с отнети шофьорски книжки с „Медицински център Дианамед“ ЕООД, гр. Пловдив. Като психолабораторията в която работя е към автошкола “Страхилов” ЕООД гр. Павликени. Притежавам трайни интереси в областта на психологията, като наука за душата. Член съм на „Дружеството на психолозите в България“ и съм вписан на регистъра на психолозите под номер УИК: BG RP 2215 – 2634 (6001).
През годините съм бил доброволец към различни неправителствени организации, основно такива свързани с помощта на млади хора и деца.
Към момента се обучавам в школата на Носрат Песешкиан по метода на „позитивната психотерапия“.
Имам интереси и в областта на хипнозата и хипнотерапията, като през декември месец на 2019г. ми предстои да завърша своето обучение и да бъда квалифициран хипнотерапевт.
През лятото на 2018г. успешно завърших едномесечен стаж по клнична психология в „СБАЛ по кардиология“ – гр. Велико Търново.
Воден от любовта към психологията, ще продължа цял живот да се обучавам и да придобивам нови знания и умения.

За връзка с мен: тел: 0887867226 / E-mail: hristo_kavalski@mail.bg / Facebook: hristo kavalski

Offered Services


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/happydoc/public_html/wp-content/themes/doctreat/directory/front-end/templates/doctors/single/services.php on line 28
Психолог 1 Services

Specializations

“Христо Кавалски” Answers

No online consultation.

Articles

No Articl posted yet.
  • Share Profile: